HOGYAN HIRDESSÜNK A GOOGLE-ON?

Home/HOGYAN HIRDESSÜNK A GOOGLE-ON?

A Google keresőjének csak egy első oldala van, ha Ön nincs rajta az első oldalon, akkor nem fogják cégét, termékét megtalálni! Ha nem szeretne vesződni a kulcsszó optimalizációval, mely hosszú folyamat, hanem szeretne azonnal a Google első oldalán szerepelni, akkor az Adwords hirdetések jelentik az Ön számára a megoldást. Ez egyszerű. Viszont jól beállítani és menedzselni a hirdetéseket már nem olyan egyszerű, ehhez azonban ügyesnek kell lenni, mindössze 95 karakterben kell összefoglalnunk kik vagyunk, mit is kínálunk. Bizonyos szabályokat érdemes betartani ebben az esetben is, csak nézzünk meg néhányat:

 • Határozzuk meg melyik kulcsszavakra hirdessünk!
 • Analizáljuk ki az adott szavakra mennyibe kerül egy kattintás? Van e olcsóbb, de ugyanúgy hatékony kulcsszó?
 • Kínáljunk valami újat, többet, és ne ugyanazt, mint a konkurencia.
 • Írjuk le, mit szeretnénk, aztán rövidítsünk, és használjunk számokat is. Használjuk a megadott kulcsszavainkat és a Google hirdetés szövegét tegyük fel a weboldalunkra is, látható helyre.
 • Határozzuk meg a Google melyik platformajain fussonak a hírdetések?
 • A Google Adwords emellett azt is lehetővé teszi, hogy a szöveges hirdetésből képeket készítsen. Érdemes megfigyelni, hogy a szöveg, vagy a fotós felhívás hozza a több látogatót és ezáltal növeli a vásárlók számát.
 • Optimalizáljuk a hírdetés dizájnját a kiválasztott platformokhoz.

Ha úgy gondolja mégis inkább szakemberre bízná internet marketingjét keressen meg bennünket!
Analitikai rendszereink segítségével folyamatosan nyomon követhetjük oldala és hirdetései eredményeit. De megfigyelhetjük az Ön versenytársai online tevékenységét, hogy az új stratégiák kidolgozását megkönnyítsük, valamint a szükséges módosításokat elvégezzük, ha az eredmények kiértékelése azt megkívánja.
Egy kampány nem attól lesz jó, ha sokat költ rá, az eredmény a stratégián múlik. Tőlünk teljeskörű támogatást kaphat. Tegyen próbára minket! Kezelhetjük Google hirdetéseit. De dönthet úgy is, hogy kezeljük a többi marketing csatornáját is. Ha így dönt, akkor Önnek egy átfogó, minden területen szinergiában működő, hatékony digitális marketing stratégiája lehet.

A Google hirdetési felülete, az AdWords olyan lehetőséget kínál, amelynek köszönhetően az interneten keresők számára az elsők között a Te honlapodat kínálja fel. Ehhez azonban ügyesnek kell lenni, mindössze 95 karakterben kell összefoglalnunk kik vagyunk, mit is kínálunk. Bizonyos szabályokat érdemes betartani ebben az esetben is:

Kínáljunk valami újat, többet, ne ugyanazt, mint a konkurencia. Írjuk le, mit szeretnénk, aztán rövidítsünk, és használjunk számokat is. Egyrészt, mert kevesebb helyet foglalnak, másrészt, mert a számok jó üzenetek. Használjuk a megadott kulcsszavainkat és a Google hirdetés szövegét tegyük fel a weboldalunkra is, látható helyre.

A Google Adwords emellett azt is lehetővé teszi, hogy a szöveges hirdetésből képeket készítsen. Érdemes megfigyelni, hogy a szöveg, vagy a fotós felhívás hozza a több látogatót és ezáltal növeli a vásárlók számát.

Érdeklődne szolgáltatásunk iránt?

Írjon nekünk bátran!

  2020-02-25T08:30:11+00:00
  Go to Top