Loading...

MITŐL LESZ JÓ WEBOLDALA?

MITŐL LESZ JÓ WEBOLDALA?2023-10-21T14:25:33+00:00

A jó weboldal sarokkövei

Weboldal tervezésekor számos fontos tényezőre kell figyelmet fordítani annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el!

Egy szép és funkcionális weboldal kiemelkedő fontosságú a vállalkozása online jelenlétének sikeres kialakításához és fenntartásához. Viszont önmagábán az egyedi dizájn, nem fogja meghozni a nagy látogatotságot, ez egésszen biztos. 

Első benyomás csak egy van!

K utatásaink szerint a statisztika azt mutatja, hogy a weboldalára érkező látogatók 30-50% soha nem tér vissza az oldalára, ha nem találja meg szinte azonnal azt, amit valójában keres. Pedig lehetséges, hogy azonnal vásárolni szeretett volna.

Egy rosszul felépített weboldallal Ön pénzt veszít!

Ragadja meg a figyelmet!

Kiemelten fontos, hogy a látogatók figyelmét azonnal megragadja! Egy jól felépített, vizuális élmények teli oldal könnyebben rögzül az emlékezetben és így hosszútávú hatással lehet a látogatóikra.

Óvakodjon felesleges információkkal teletűzdelt tartalomtól! Az oldalára érkezett látogatót a cselekvésre kell ösztökélni, és nem halálra untatni!

Bemutatok Önnek néhány fontos területet, amelyeket érdemes figyelembe venni már a weboldal tervezése során, ha valódi sikerre vágyik, és nem csupán csak egy szép új weboldalt szeretne.

Legyen egyszerű és áttekinthető!

A gördülékenyen, akadályoktól mentes webdizájn hatékonyá teszi oldalát, hiszen a felhasználók élménye és elégedettsége alapvető fontosságú. Weboldalának könnyen áttekinthetőnek, könnyen navigálhatónak és közérthetőnek kell lennie.

A dizájn csak akkor lesz intuitív, ha a látogató képes könnyedén megtalálni a számára releváns tartalmat, és végrehajtani egy vásárlást mindenféle megtorpanás nélkül.

Lényeg az egyszerűség, de minőségi tartalom, és az aktuális trendeknek megfelelő kialakítás, amelynek eredménye a kiváló felhasználói élmény lesz.

Fontos, hogy a weboldal megjelenése egyedi és az adott vállalkozás arculatához igazodó legyen. A kreatív, vonzó egyedi design segít kitűnni a versenytársak közül, és emlékezetessé teszi a látogatók számára az oldalt, melyet gyakran látogatnak majd.

A gyorsaság elengedhetetlen, ügyelni kell a betöltődési sebességére! Amióta internet létezik, azóta fontos a betöltődés gyorsasága. Oldala teljes betöltődésének nem szabad 2-3 másodpercnél tovább tartania!

A jó weboldal alapfeltétele egy gyors és stabil szerver, valamint a sebességoptimalizált weboldal.

Legyen professzionális képekkel, videókal, látványos tartalmakkal, érdekes és hasznos információkal és teli a weboldala!

Ha nem szeretne a tartalomkészítés időigényes feladataival vesződni, bizza ránk ezt a feladatot. Mi odaadással és szorgalommal gyártjuk a jobbnál jobb, színes, érdekes és látványos tartalmakat Ön helyett, de Önnel együttműködve, ügyfelei és vásárlói legnagyobb megelégedettségére.

Megvalósítjuk, hogy minden digitális platformon egyedi és minőségi tartalmakkal mutathassa meg magát célközönségének.

Ami annyit tesz, hogy Kereső, és Kulcsszó optimalizáció. A weboldal optimalizálása a keresőmotorok számára segít abban, hogy a potenciális látogatók könnyebben megtalálják az oldalt. A megfelelő kulcsszavak kiválasztása, a meta címkék és leírások optimalizálása, valamint a gyors betöltési idő biztosítása mind hozzájárulhatnak a jobb keresési rangsor eléréséhez. Lássa el olyan kulcsszavakkal és hivatkozásokkal a honlapját, amelynek köszönhetően az érdeklődőknek pont az Ön honlapja jelenik meg az elsők között  a találati listákon!

A SEO – keresőoptimalizálás, nem hirdetés, nem emészti fel a hirdetési büdzséjét! Nem kerül pénzbe, csak időbe.

Ha valaki vásárolni szeretne és az interneten kutat, azt egy kulcsszó vagy kifelyezés alapján teszi. Ha jók a kulcsszavai megtalálják Önt. Bízza ránk weboldala kulcsszó optimalizációját!

Mi megadjuk a lehetőséget, hogy a legjobbak között legyen az online térben, és megtalálható legyen minden egyes kulcsszóra, amely alapján a célközönsége vagy a potenciális vevőköre keres.

A tartalom könnyű kezelhetősége elengedhetetlen a weboldala folyamatos frissítése és karbantartása szempontjából.

Mi erre a célra a WordPress-t ajánljuk. Amely egy megbízható és népszerű tartalomkezelő rendszer, és már hosszú ideje a legelterjedtebb platform a webhelyek létrehozásához és kezeléséhez. A tartalomak könnyű szerkesztését és frissítését teszi lehetővé anélkül, hogy bonyolult technikai ismeretekre vagy programozási szaktudásra lenne szükség.

Azt jelenti mobilbarát tervezés. A mobil eszközök használata folyamatosan növekszik, ezért elengedhetetlen, hogy a weboldala reszponzív legyen, azaz jól működjön és jól nézzen ki a különböző készülékeken, mint például okostelefonokon és táblagépeken.

Cége honlapja tulajdonképpen egy kirakat – amit úgy kell elkészítenünk, berendeznünk, hogy megállásra és “bámészkodásra” sarkallja a potenciális vásárlót.

Ráadásul egy jó weboldallal egyszerre több kirakatot is kap. A tartalmakat is ennek megfelelően más-más elrendezésben, a kirakathoz igazodóan, eszköz optimalizáltan kell közzé tenni!

Köztudott, hogy az internetezők több mint 75%-a, vagyis a potenciális ügyfelek valamilyen mobil eszközről csatlakoznak a világhálóhoz. Éppen ezért egy modern weboldalnak mindenekelőtt mobil barátnak, azaz reszponzívnak kell lenni.

A weboldal tervezésekor figyelembe kell venni a konverziós célokat.

A konverzió optimalizálás olyan folyamat, amelynek célja a weboldal látogatóinak átalakítása konverzióvá, vagyis a kívánt cselekvés elvégzésére való ösztönzés. Ez lehet például vásárlás, regisztráció, letöltés, feliratkozás hírlevélre, kapcsolatfelvétel, stb. A konverzió optimalizálás nagyon fontos része a weboldal tervezésének, és nagyban segít növelni a látogatók arányát, akik végül ügyfelekké válnak.

CTA (Call-to-Action) gombok és elemek: A CTA-k olyan vizuális vagy szöveges elemek, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy végezzenek valamilyen cselekvést, például „Vásároljon most!”, „Regisztráljon ingyen!”, „Töltse le az e-bookot!” stb. A CTA-k jól láthatóaknak, vonzónak és könnyen érthetőeknek kell lenniük.

Megbízhatóság és társadalmi bizonyítékok: A látogatóknak bizalmat kell érezniük a weboldal iránt ahhoz, hogy konverziót végezzenek. Ezért fontos megjeleníteni a pozitív ügyfélmegjegyzéseket, ajánlásokat, vásárlói véleményeket, partnerek és ügyfelek logóit stb. Ezek a társadalmi bizonyítékok segítenek megerősíteni a látogatókban a bizalmat és a vásárlási szándékot.

Egyszerű és rövid űrlapok: Ha a konverzió a regisztráció, kapcsolatfelvétel vagy letöltés, ügyelni kell arra, hogy az űrlapok egyszerűek, rövidek és könnyen kitölthetőek legyenek. Minél kevesebb információt kelljen megadni a látogatóknak, annál nagyobb esély van a konverzióra.

VÁSÁROLJON ELEGÁNS KÖNNYEN KEZELHETŐ WEBOLDALT!

Árlista

Reszponzív WordPress webdizájn

PRO SZOLGÁLTATÁSOK

WEBSHOP

CSOMAG

680 €

 • Domain regisztráció

 • Ingyenes tárhely 1Gb 1évig

 • Prémium websablon

 • Egyedi webdizájn tervezés és kidolgozás

 • Max. 100 db termék feltöltése

 • Admin felület és kezelési útmutató

 • Alapszintű kereső optimalizálás

 • Ingyenes tartalom frissítés az első 12 hónapban

 • Látogatói statisztikák

 • SSL tanúsítvány

BEMUTATÓI

WEBOLDAL

490 €

 • Domain regisztráció

 • Ingyenes tárhely 1Gb 1évig

 • Prémium websablon

 • Egyedi webdizájn tervezés és kidolgozás

 • Termék/szolgáltatás ismertető

 • Admin felület és kezelési útmutató

 • Alapszintű kereső optimalizálás

 • Ingyenes tartalom frissítés az első 1 hónapban

 • Látogatói statisztikák
 • SSL tanúsítvány
0
Elégedett ügyfél
0
Megvalósított projekt
0
Több mint 50 aktív weboldal
0
Éves tapasztalat

Érdeklődne szolgáltatásunk iránt?

Írjon nekünk bátran!

  Kapcsolódó szolgáltatásaink:

  Elkészítjük Önnek a weboldalát, írunk a termékeiről, de kezeljük a Facebook-oldalát, megjelenítjük Instagramon, Youtube-on is. Ha videóra vagy igényes  fotókra van szüksége a cégének, akkor is jó helyen jár. Amennyiben az idősebb generációt szeretné elérni nyomtatott tartalommal, ebben is segíthetünk.

  Go to Top